Permanente Make-up


Permanente make-up waddinxveen
Permanente make-up waddinxveen

Permanente make-up is dè manier om uw wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect te hebben. U hoeft ze nooit meer bij te werken of te kleuren met een potlood. Dus ook niet na een regenbui, het zwemmen of sporten.

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente Make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Wenkbrauwen
Dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen worden met Permanente Make-up volledig gecorrigeerd door een schaduw- of hairstroke techniek , zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met Permanente Make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Eyeliners
Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met Permanente Make-up kan de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard verfraaid. De eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, zo geeft het een natuurlijk en volle oogopslag. Op deze manier kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht.


Hairstroke permanente make-up
Hairstroke permanente make-up


Met de NIEUWE Hairstroke techniek:  
- 135,00 per keer (2x nodig)  
   
   
   
Eyeliners:  
- 135,00 per keer bovenkant (2x nodig)  
   
Permanente make-up waddinxveen
Permanente make-up waddinxveen
 
   

 
 

maak direct een afspraak

of  

stuur een bericht op WhatsApp: 06 48671970


volg ons op instagram:

insta logo