Jeugdpuistjes/ Acne huid
D.m.v een dieptereiniging, glycolzuur en het uitdrukken van onzuiverheden kunnen we in kuurverband je huid aanzienlijk verbeteren. Met de juiste thuisproducten kunnen we het resultaat optimaliseren, voor een gladde en egale huid.


Glycolzuurpeeling:
Is een fruitzuurpeeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.
Door het afschilferen met glycolzuur van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen.


Optimaal resultaat wordt bereikt na een kuur van drie keer in 20 dagen.

Prijzen per behandeling:

Jeugd/acne 37,50
Advies: kuurverband. (Minimaal 6 keer)
 

Acne behandeling waddinxveen
Acne behandeling waddinxveen

De schoonheidsspecialiste geeft advies over de juiste thuisproducten.
En een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is erg belangrijk om de huid goed schoon te houden en de puistjes te verwijderen om littekens te voorkomen.

Kom daarom geregeld even langs voor een diepte reiniging!


 
 

maak direct een afspraak

of  

stuur een bericht op WhatsApp: 06 48671970


volg ons op instagram:

insta logo